Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Battlefield 3- broń

jestemnr12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema nie gram w BF3 tak dlugo wiec sie nie znam za bardzo w poprzednie wersje tez nie gralem a wiec chcem sie spytac.Gram technikiem mam 16 lvl i tak z jaka bronią najlepiej chodzic? narazie chodze z UMP,Gażet 2 narazie chodze z Robotem Saperskim,i Specjalizacia Osłona prosze doradzic co i jak oczywiscie dam +

mca.png
Gość malutki688
Opublikowano

kamizelka, celownik moium zdaniem najlepszy holograficzny a reszta to jak wolisz.ja korzystam z chwytu przedniego prawie zawsze

Opublikowano

Ja jestem technikiem 19lvl korzystam z aks74u , m4a1 z luneta x7 czy x8 nie pamietam dokladnie albo noktowizyjny w przypadku map 64-osobowych . Czemu noktowizyjny ? Proste, bo łatwo idzie wyłapać wrogów na podst. temperatury ciała ;). Ogólnie tłumaczenie polskie jest błędne bo to powinno się nazywać celownik termowizyjny.

Używam skilla ładunki by rozwalac czolgi i inne pojazdy. Skill miny jest gówno wart bo wystarczy ze czolg zauwazy miny i rozwali z dziala. Na poczatku gry troche porozwalalem dzieki minom ;). Gdybym mial kolege co daje amunicje to spokojnie pole minowe mozna by zrobic na mapce :3 .

No a co do gadzetow to naprawy uzywam bo jezdze czolgami to wole sam naprawiac ;).

jqeuR.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...